Jdi na obsah Jdi na menu
 


aktuality

Příspěvky

20 psů na poslední intenzivní akci letošního roku na Seníku

23. 9. 2014

Bylo to skvělé. Neobyčejná akce s neobyčejnými lidmi za podzimního sluníčka. Děkuju všem za účast a těším se na rok příští. Dejte co nejřív vědět kdo jede první víkend v prosinci se školkou na hory!!!!

fotky na fb školky...

info k horám v aktualitách...

 

 

 

 

Zvýhodněná cena na poslední dva Seníky

15. 9. 2014

 Vzhledem k tomu, že nás čekají už pouze dva víkendy na Seníku, rozhodla jsem se vám poděkovat za letošní účast a pojedete-li na obě letošní poslední intenzivní akce, budete mít slevu! Pokud pojedete na všechny čtyři dny, tak sleva bude 400,-. Pokud na dva dny, sleva činí 200,-.

 

SKUPINOVÁ SOCIALIZAČNÍ LEKCE s koloběžkami - již tuto neděli - uzávěrka se blíží!

7. 9. 2014

 Proběhne v neděli 14. 9. v 17 hod. 

Přijďte socializovat své psy i na tak neobvyklý pohyb jako je jízda na koloběžce. V posledních dnech se množí útoky psů na koloběžkáře. Pokud chcete mít svého psa pod kontrolou, neváhejte se zúčastnit! Hlaste se mailem nebo sms nebo na fb události.

Místo srazu po rozkliknutí...

 

 

 

 

Změna hesla

16. 6. 2014

 Kdo neví, nechť mi zavolá :-D

 

SKUPINOVÁ SOCIALIZAČNÍ LEKCE na dni dětí a ukázka naší činnosti

1. 6. 2014

 Bude v neděli 1. 6. v 15:30. Hlaste se do nedělního poledne.

odkaz na mapu srazu po rozkliknutí

 

 

Další socializační obšlap 18. 5. 2014

12. 5. 2014

I přes nepřízeň počasí jsme si to užili, skvělá akce zakončená posezením a večeří v hospodě! 

Krásná podíváná na psy, kteří mají svobodu, umějí se chovat k ostatním a samozřejmě poslechnou svého pána za jakékoliv situace! Děkuju všem za účast!

Další obdobná akce bude na podzim a samozřejmě na Silvestra! Přes sezónu s námi pojeďte na intenzivní celodenní nebo celovíkendové akce na Seníku, viz aktuality!

Foto na fb školky a sem dodám co nejdříve!

 

 

 

 

 

Obšlap Pardubic 3/2014

17. 3. 2014

 V sobotu 15. března se uskutečnila socializační procházka kolem Pardubic. Sice to vypadalo, že zmokneme, ale kdo se bojí nesmí do lesa a já smekám před padesátkou lidí , kteří přivedli 25 psů. Byla to zase pohodová akce plná překvapení bez jediného incidentu! Malí, velcí, štěňata, dospěláci. Všichni si přišli na své a všichni byli spokojeni! Oběd nebyl úplně dle mých představ, ale to vypilujeme a cca za dva měsíce plánuji akci další. Pokud se chcete přidat k mé školce, neváhejte!

 

V týdnu od 10. 3. - 14. 3. se necvičí!

2. 3. 2014

 V týdnu od 10. 3. - 14. 3. se necvičí! Tak se v týdnu od 3. 3. klidně napište na víc lekcí. Po krátké pauze se v sobotu 15. 3. jde obšlap Pardubic....viz aktuality!

 

Uzávěrka se blíží! Obšlap Pardubic se socializací a zdravým pozdním obědem

2. 3. 2014

 Jak jsem slíbila, tak činím. V sobotu 15. 3. proběhne socializační procházka kolem Pardubic se školkou Irvin. Sraz bude v 11 hod u zooshopu za hypernovou. Můžete se těšit na vylítání svého mazlíčka ve skupině různorodých pejsků, socializační cvičení a pozdní zdravý oběd v Birdie, kde nám vyšli vstříc a uvaří nám jídlo dle našich představ. Necháte tedy vyřádit svého psa, budete socializovat a vyzkoušíte zdravou stravu, co víc si přát...

rozklikněte....!!!

 

Školka Irvin v novém roce 2014!

6. 1. 2014

 Na Silvestrovský výšlap se nás sešlo 45 lidí a 24 psů! Bez jediného incidentu, malí, velcí, štěňata, dospělí, feny, samci (od yorka po vlkouše). Krásná podívaná na socializované jedince, kteří, i v tak velké skupině, umí komunikovat a v klidu se dohodnout! Takže nejen všem účastníkům, ale i vám všem ostatním přeju vše nejlepší do nového roku a těším se na vás na lekcích! Neváhejte mě kontaktovat, školka funguje celoročně a přijímám kohokoliv! Akce tohoto typu budu pořádat 4 x ročně. Další nás čeká v půlce března, doufám i se sněhem, a co můžu zaručit, tak rozhodně zajistím restauraci, kde se i my, zdravé stravě holdující, najíme pořádně! Sledujte tedy web

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11

následující »